Heu oblidat la vostra clau de pas per accedir a la Back Office? No us preocupeu, podeu restablir-lo molt fàcilment seguint aquests passos.

1. Accediu a l’URL de Back Office:

• Revo Xef: [https://revoxef.works] (https://revoxef.works)

• Revo Retail: [https://revoretail.works] (https://revoretail.works)

• Revo Flow: [https://revoflow.works] (https://revoflow.works)

Nota: És imprescindible tenir una adreça de correu electrònic assignada al compte per a restablir la clau de pas.

2. Feu clic a l'opció Forgot? al costat del camp de clau de pas.

1. Introduïu el correu electrònic assignat amb el compte de Revo.

1. Feu clic al botó Reset.

2. Revo us enviarà un correu electrònic amb un enllaç per restablir la clau de pas.

3. Al correu electrònic rebut, feu clic al botó Reset Password.

1. Introduïu de nou el correu electrònic, la clau de pas nova i confirmeu la clau de pas nova introduïda al pas anterior.

1. Finalment, feu clic a Change password per tal de confirmar la nova clau de pas.