La llista de combinats és un pas previ per a crear grups de combinats.

Aquí només cal que afegiu un producte existent a la vostra llista de productes i que indiqueu si té o no un càrrec addicional quan es combina amb un producte amb un format de venda. D’aquesta manera s’utilitzen generalment begudes refrescants, sucs, begudes energètiques, tòniques o qualsevol altre tipus de producte que feu servir al vostre local per a barrejar-lo amb begudes alcohòliques.

1. Accediu a la back-office.

2. Seleccioneu Combinats.

3. Feu clic al botó +Nou a la banda superior dreta de la pantalla.

• Producte: Seleccioneu de la llista el producte que voleu afegir.

• Preu: Introduïu-hi un preu si el producte té un càrrec addicional quan es combina amb un producte amb un format de venda.

4. Feu clic a Desa per confirmar.

5. Repetiu els passos del 3 i 4 per a cada producte.

Un cop finalitzada la introducció de tots els productes, aneu a grups de combinats i creeu-ne un de nou o editeu-ne un.

Aquí hi trobareu més informació sobre grups de combinats.