Novetats

• Nova pantalla de selecció d'iPhone, més ràpida i efectiva (Activeu-la a la configuració del dispositiu).
  • S'ha millorat la nova pantalla de creació de comandes A Domicili/ Per endur.
  • S'ha afegit l'acció Afegeix ràpidament, que permet d'augmentar la quantitat d'ítems només fent clic a la línia de contingut.
  • Ara podeu personalitzar el missatge de benvinguda en iniciar una presència.
  • Podeu triar un nom diferent per a la icona de l'element de l'aplicació.
  • Nova opció per afegir o no el nom del format de venda a la línia de contingut.
  • S'ha afegit un nou commutador / visualitzador de sales.
  • S'ha millorat el motor de cerca per tal que pugueu trobar elements amb paraules combinades.
  • Ara podeu afegir productes a la pantalla de vista prèvia de l'element.
  • Millora de la seguretat de dades sensibles com ara els PINs dels empleats i la clau de pas del compte.
  • S'ha afegit la integració de Rocketbeds.
  • Ara podeu obtenir el total de targeta del torn automàticament amb mPos.
  • S'han afegit els camps "només data" i "només hora" a la configuració del tiquet de factura.
  • S'ha afegit la integració Epson iHub, de manera que podeu utilitzar qualsevol escàner de codi de barres i saldos amb el protocol $.
  • S'ha afegit la integració Elo Paypoint.
  • S'ha afegit l'opció d'utilitzar un codi QR, codi de barres, targeta magnètica o bé un NFC com a identificador d'empleat.
  • Ara els menús poden ser oberts, de tal manera que se'n pot canviar el nom i el preu a la línia de contingut.
  • S'ha afegit la integració de calaix d'efectiu Cashlogy.
  • S'ha canviat el disseny de la pantalla de Vista prèvia i de A Domicili.
  • S'ha modificat la posició del botó Posa l'ordre en espera per tal que sigui més coherent.
  • Mostra el tipus de categoria dels modificadors al selector.
  • Es mostra la tipologia mitjançant una icona per tal d'identificar millor els productes.
  • Ara es pot sincronitzar automàticament quan es fa clic a la icona de Canvis disponibles.
  • Si utilitzeu InTouch, ara podeu pagar amb punts!
  • S'ha afegit la integració amb el dispositiu DTDevice, que permet llegir NFC, targetes magnètiques i codis de barres.
  • S'ha afegit l'opció de canviar un nom de taula només per a una ordre.
  • L'opció de pagament per articles s'ha desactivat quan hi ha un descompte general, per tal d'evitar situacions estranyes quan l'últim client obté tot el descompte.
  • S'ha afegit l'opció d'activar/ desactivar cadascuna de les notificacions.
  • S'ha afegit l'opció d'imprimir la mitjana per comensal al pre-tiquet i a la factura.
  • [KDS] S'ha afegit l'opció d'amagar els elements marcats.
  • A Revo Stock es mostren els moviments d'estoc per tal de fer-ne un seguiment més ràpid i eficaç.
  • S'ha afegit una nova opció per mostrar el selector d'empleat quan torneu al plànol de taules.
  • Ara es pot afegir fins a 1000 de quantitat.
  • S'ha resolt un error a l'iPod Touch que no mostrava els grups al nou selector.

Solució d'errors

• S'ha resolt un error que feia fallar l'aplicació quan s'utilitza el KDS o una impressora Epson durant molts dies consecutius.
  • S'ha resolt un error que impedia que el calaix d'efectiu Glory actualitzés el fons de caixa final.
  • S'ha resolt un error que feia que les comandes A Domicili introduïdes després de les 24:00 hores apareguessin pendents.