En algunes ocasions i depenent de les nostres necessitats, és possible que en comptes d'aplicar un descompte a tota l'ordre, hàgim d'aplicar-lo a diversos productes individualment. Això implica que l'acció no sigui del tot ràpida, ja que s'ha de repetir tots els passos per a cadascun dels productes on hem d'aplicar el descompte. Per a donar solució a això, tenim una acció on ens ajuda a agilitzar tot aquest procés de forma molt efectiva.

Una vegada dins de l'ordre, en comptes de prémer sobre la icona de descomptes en tota l'ordre, hem de realitzar els següents passos:

1. Premem el botó de selecció múltiple.

2. Seleccionem els productes als quals volem afegir el descompte.

3. Premem sobre i seleccionem Descompte.

4. Seleccionem el descompte que ens interessi i premem fora de la pantalla per a tornar a l'ordre.

VOILÀ! En tan sols uns segons, apliquem un descompte a diversos productes al mateix temps!