Per a poder utilitzar la integració de Tesipro cal disposar d'un servidor intermedi que facilitarà la comunicació entreRevo i Tesipro. Amb aquesta finalitat, és aconsellable instal·lar el servidor web al mateix servidor on es trobi el programa d'Tesipro.

Descàrregues

Configuració de la Back office de Revo

• Obriu la terminal del windows al servidor de Tesipro i consultar la ip de l'ordinador amb l'ordre ipconfig

• Connecteu-vos a la Back Office del client i afegiu-hi la integració Tesipro.

• A URL escriviu-hi http://<ipDelServidor>/tesipro/public/api/
    • Opcionalment, es pot introduir el descompte d'IVA amb el qual es volen fer els càrrecs en Taxa per reduir. Per exemple, si voleu desar un plat que costa 10 € sense el 4.5% d'IVA, al camp de Taxa per reduir s'introdueix 4.5. Aleshores es guardarà amb un cost de 10/1.045, és a dir,9.57.
  • Deseu

• Un cop configurada la integració, aneu a configuració -> formes de pagament i creeu una forma de pagament amb el nom de Tesipro.

Configuració del servidor de Tesipro

Instal·lació de XAMPP

• Executeu l'instal·lador xampp-win32-5.6.28-1-VC11-installer
  • Seguiu els passos de la instal·lació fins al final.
  • Copieu el fitxer php_dbase.dll a la ruta C:/xampp/php/ext/ (El fitxer es troba al zip descarregat de l'aplicació intermèdia)

Configuració de XAMPP

Obre el panell de control de XAMPP

Des del botó d'Inici de Windows, busqueu el programa xampp control panel i obriu-lo. Hi veureu el menú següent:

Xampp Control Panel

Feu clic al botó config a la banda d'Apache. S'obrirà un fitxer C:/xampp/php/php.ini amb un editor de text. Baixeu fins al final de tot i afegiu-hi les línies següents: extension=php_dbase.dll extension=php_gmp.dll

Afegiu la vostra integració php al servidor XAMPP

• Copieu el directori Tesipro dins de la ruta C:/xampp/htdocs/
  • Editeu el fitxer C:/xampp/htdocs/tesipro/config/services

Busqueu

'tesipro' => [
        'path' => '<pathToDbaseStorage>'
]

i canvieu <pathToDbaseStorage> per la carpeta on el client hi té els fitxers dbase. Per exemple: C:/dbase-storage/.

Comproveu que els noms dels fitxers MAJCARGO i MAJHABIT coincideixen amb els que s'han definit a sota del path.

Auto startup XAMPP

Per configurar el servidor XAMPP de tal manera que arrenqui automàticament quan engegueu el PC, haureu de realitzar els passos següents:.

• Copieu el fitxer C:/xampp/xampp_start a C:\Documents and Settings\Administrator\Start Menu\Programs\Startup.
  • D'aquesta manera, quan l'ordinador es torna a arrencar, el servei s'iniciarà automàticament. Si no és possible de reiniciar el servidor, només heu de fer clic al botó start a la banda d'Apache alxampp control panel i minimitzar l'aplicació.

Comproveu si funciona correctament

Obriu el navegador i accediu a http://localhost/tesipro/public/api/rooms. Si us apareix un missatge d'error, és que heu configurat alguna cosa erròniament.

Conceptes

Tesipro permet afegir un concepte als càrrecs. Revo demanarà per defecte quin concepte es vol aplicar a un càrrec* quan seleccioneu la sala, però es pot automatitzar el procés si s'utilitzen perfils. Això us permetrà seleccionar el concepte automàticament d'acord amb el nom del perfil.

Això pot ser útil en casos on hi ha diferents sales i cadascuna ha d'aplicar sempre el mateix concepte.

El que heu de fer és:

• Creeu un perfil amb el nom de el concepte de Tesipro.
  • Al dispositiu, seleccioneu el Perfil amb el càrrec que hi voleu aplicar.

\ * Els càrrecs disponibles estan definits en el fitxer C:/xampp/htdocs/tesipro/config/concepts dins d'una llista com ara aquesta:

[
    "CAFM" =>   "BAR/CAFETERIA",
    "MOOA" =>   "ROCA MOO",
    "OMMS" =>   "OMM SESSION",
    "RSA"  =>   "SERVEI HAB.",
    "DEX"  =>   "ESMORZARS",
    "BARP" =>   "TERRASSA",
    "AMOO" =>   "ROCA BAR",
    "OMMS" =>   "OMM SESSIÓ 2"
];

Aquí hi podreu escriure els conceptes que fan falta per a la integració (sempre respectant les cometes ("") i la coma al final de cada línia, tret de l'última).