Noves funcionalitats

• Integració amb Revo InTouch.
  • Afegit l'escàner de codi de barres/ codi QR a les integracions amb targeta regal.
  • Millorada la llista d'ordres del Delivery.
  • S'aplica la tarifa de taula al producte per defecte.
  • Quan es paga amb targeta regal i no hi ha saldo suficient, demana si vols pagar només el que hi queda.
  • S'ha afegit una acció ràpida per a tornar a l'estat normal d'una taula qu estava en estat compte imprès.
  • Ara també es pot veure la fitxa del producte des de la pantalla de contenidors.
  • A la pantalla de Delivery, es pot selecionar si es Per endur.
  • S'han afegit grups de clients que poden tenir un descompte associat.
  • Lliscant el dit cap amunt a la icona d'imprimir el compte, es pot escollir la impressora.
  • Si utilitzeu Revo KDS, podreu veure estadístiques de temps d'elaboració de cada plat.
  • En mode TPV, es posa l'hora de creació quan s'afageix el primer contingut.
  • Als informes X i Z s'hi imprimeix l'usuari que l'ha realitzat.
  • Quan es completa una categoria de menu de tipus obligatori, salta automàticament a la següent.
  • A la llista d'Ordres d'avui es mostren les formes de pagament de cadascuna.
  • S'han afegit els drivers de les impresores Star USB i Star Future Prnt Bluetooth.
  • S'ha afegit un permís per poder aplicar descomptes personalitzats.
  • No es mostren els items desactivats a la pantalla de Top items.
  • S'imprimeix la forma de pagament en els tiquets per al conductor de delivery.
  • S'ha millorat la pantalla d'impressió de notes, i també la seva funcionalitat.
  • Quan s'ajunten/mouen taules, s'imprimeix un tiquet a la impresora dels ítems de la comanda.
  • S'han millorat les accions ràpides, per fer-les encara més ràpides.
  • S'ha afegit la opció de moure un contingut a una taula tancada; fins i tot se'n pot crear una de virtual.
  • Es poden activar/desactivar sales i canviar-les d'ordre.
  • S'ha afegit el suport per a CashKeeper +.
  • S'ha afegit el suport per Glory Infinity +.
  • S'ha millorat la pantalla de pagament amb calaixos d'efectiu, mostrant els nivells de les monedes.
  • Quan s'utiliza un calaix d'efectiu i es vol canviar la forma de pagament a efectiu, el calaix demanarà els diners.
  • Es mostren els preus de totes les tarifes a la fitxa del producte.
  • Es mostra una petita icona del tipus de producte a la pantalla de selecció.
  • Des del mètode de treball TPV, es pot imprimir la última factura.
  • S'ha afegit el camp de notes a la pantalla d'informació del client.
  • S'ha millorat la pantalla de selecció de forma de pagament.
  • Resum diari: Es pot imprimir un nou informe de resum diari des del control de caixa.
  • S'ha millorat la detecció de pèrdua de connexió.
  • A la impressió dels plats llestos des del KDS, s'imprimeix la cadira associada, si és que n'hi ha.

Back

• Es poden convertir productes a formats de venda.
  • S'inclou el càlcul de marge per als menús.
  • Es poden filtrar les ordres per Sala virtual i Delivery.
  • Es poden exportar tots els reports a CSV i XLSX.
  • S'ha millorat la visualització dels filtres dels informes.
  • S'agrupen les factures.
  • Els comptes que depenen d'una master n'utilitzaran les fotos.
  • S'han refet els informes des de zero, per a donar-los més flexibilitat y poder fer exportacions iguals que allò que es mostra per pantalla.
  • S'ha afegit la posibilitat de descarregar una plantilla per la importació dels diferents recursos.

Solució d'errors

• Al fer una Entrada/Sortida, verifica que hi hagi un torn obert.
  • Soluciona un bug que feia que als productes amb format de venda no se'ls apliqués l'esdeveniment (amb l'opció de aplicar només a).
  • Soluciona un bug que desplaçava les taules a l'editar-les des d'un iPad Pro i les cap a més grans.
  • Soluciona un bug que marcava com a enviada una nota quan aquesta s'enviava i donava error.
  • Quan es tenen activades les quantitats negatives, ja no es permet posar la quantitat a 0.
  • Soluciona un bug que feia que, si s'entrava un plat de menú amb modificadors i després es cancel·lava, se n'afegia el contingut igualment.
  • Es permet afegir un descompte encara que hi hagi un pagament realitzat, pot passar que s'hagi de fer una devolució.
  • Soluciona un error que feia que de vegades no es guardés l'ordre quan l'iPad / iPhone entrava en repòs just en enviar a imprimir.
  • Ara el permís d'eliminar continguts no impedeix moure a menú o canviar-lo de taula.
  • Es requereix un nom per a crear una taula virtual.
  • Soluciona un bug que feia que els tipus de text i de rang no es mostressin correctament als formularis de màrqueting.
  • Es torna a mostrar el canvi als tiquets pagats en efectiu.
  • No es deixa editar un menu des de la pantalla de cobrament, ja que podia ocasionar un resultat no desitjat.
  • Soluciona un bug ocasional que no guardava les notes enviades des de la pantalla de vista prèvia.
  • No es mostraven els formats de venda al selecionar un producte des d'un contenidor en els iPhone / iPod Touch.
  • Soluciona un bug que feia que, quan l'opció de mostrar pin en tancar l'ordre estava marcada, no es mostrés en fer un fast cash.
  • Soluciona l'alineació de la linia del total a les impresores Airprint.