Amb Revo RETAIL es poden posar les vendes en espera mentre realitzem altres accions a l'aplicació.

Un dels exemples més clars és quan creem una venda nova per cobrar a un client i en aquest moment s'adona que no té prou diners per pagar en efectiu i necessita anar al banc per treure'n.

Aquí es produeix una situació al comerç que REVO soluciona fàcilment amb les vendes en espera.

Com posar una venda en espera.

1. Creem una venda nova.

2. Afegim els productes.

3. Es produeix la situació que comentàvem anteriorment.

4. Posem la venda en espera prement sobre el botó .

Seguidament, la venda es posa en espera i se'n crea una nova per seguir cobrant altres clients o utilitzar qualsevol altra opció de Revo RETAIL.

Com recuperar una venda en espera.

Continuant amb l'exemple anterior, el client torna al nostre comerç i necessitem recuperar la venda en espera.

1. Prenem sobre que apareix a la capçalera de l'aplicació per mostrar la llista de vendes en espera.

2. Prenem sobre la venda per recuperar-la.

3. Cobrem i tanquem la venda.

IMPORTANT: Si hi ha vendes en espera i es desinstal·la l'aplicació de Revo RETAIL, aquestes vendes es perdran.