Features

App
  • Des d'Ordres d'avui, o bé des de la Back Office, es pot afegir/canviar el client.
  • Des d'Ordres d'avui, es poden imprimir el tiquet regal.
  • Als informes X/Z s'hi imprimeix el numero de vendes.
  • Als informes X/Z s'hi mostren les entrades i sortides.
  • Nova funcionalitat per imprimir etiquetes en papers A4 utilitzant impressores Airprint des de l'App.
  • Nova forma de utilització de les targetes regal perquè no sumin doble a la facturació.
  • S'ha fet la barra de continguts més gran.
Back
  • S'han afegit els percentatges a les gràfiques circulars.
  • La variant propaga si utilitza estoc, marca, temporada i la referència.
  • Plantilla per la generació automàtica de codis de barres.
  • Gestió de cadenes.
  • Buscador de clients en l'edició de grups de clients.
  • Opció per a seleccionar totes les variants de cop quan es creen.
  • S'ha afegit el càlcul del marge de venda.

Bugs

• Soluciona un bug en la configuració de CashKeeper que no mostrava els valors de les propietats correctament.
  • Soluciona un bug en la configuració de CashKeeper que no permetia desactivar les mondes/billets correctament.
  • Quan es tanca la pantalla d'edició de contingut, es recarrega la llista amb els descomptes.
  • La foto de la variant no es mostrava quan estava dins d'un contenidor.
  • Mostrar/Amagar els grups i categories, no es reflectia a l'app.
  • Soluciona un bug aleatori al borrar continguts que feia que l'app es tanqués.
  • Soluciona un bug que feia que les ordres en espera sense continguts reapareguessin en tornar a entrar a l'app.
  • Soluciona un bug que obria més d'un torn si es feia clic al botó "Desa" més d'un cop.