El sistema de treball TPV s'utilitza per a realitzar una venda directa que no estigui associada a una taula. Pot funcionar a Revo Xef com a complement del servei complet; és a dir que, treballant amb gestió de taules, en un moment donat podem fer una venda directa a la barra. D'altra banda, també es pot configurar com a sistema de treball únic. La funcionalitat principal d'aquest sistema és la rapidesa. S'obre una ordre (no pregunta per comensals), s'afegeixen productes i es cobra al moment.

Com es crea una ordre directa (TPV)?

1. Un cop al Plànol de Taules, feu clic al botó TPV (POS).
  2. Afegiu-hi productes.
  3. Cobreu i tanqueu l'ordre.

Consideracions a tenir en compte quan es treballa amb ordres TPV

1. Per defecte, quan es crea un ordre TPV, es selecciona 1 comensal, però sempre es pot canviar manualment el nombre dels comensals si us interessa tenir una estadística més completa. Feu clic al nombre que trobeu a la dreta de la icona .

2. Als botons principals de l'ordre, apareix la icona de cobrament ràpid en efectiu. D'aquesta manera, no heu d'entrar al mòdul de pagament, i així la gestió de l'ordre és encara més ràpida i àgil sempre que es cobri en efectiu.

3. Es poden seleccionar diferents tarifes manualment.

4. Tenim diferents opcions per fer amb el nostre comandament TPV:

• Eliminar tots els continguts
    • Entrada ràpida
    • Sortir
    • Canvia el nom de la taula
    • Imprimir última factura
    • Afegir nota
    • A recollir més tard
    • Capturar QRCode
    • Desactivar

Nota: Si en comptes de cobrar i tancar l'ordre pel motiu que sigui, surt a la pantalla principal, l'ordre es guardarà i s'haurà d'editar o cobrar més endavant mitjançant la sala de taules virtuals. Fes clic sobre el pla de taules i llisca amb el dit cap a la dreta fins a arribar a la sala de més a l'esquerra. El nom que apareixerà serà: POS-Nom d'usuari que va crear l'ordre.

Sistema de Treball TPV:

Hi ha algunes empreses que, per la seva manera de funcionar, o bé en algun moment del dia, potser voldran treballar només amb TPV, com per exemple un restaurant que al matí ofereix servei de cafeteria. Amb REVO podeu configurar els dispositius amb el sistema de TPV i cobrar a l'instant als clients. Us resultarà molt àgil i ràpid.

1. Clica sobre la "r" de REVO.
  2. Entreu a Preferències
  3. A Mètode de Treball seleccioneu TPV.
  4. Feu clic al botó Fet per a confirmar el canvi.

Tot seguit s'obrirà una ordre nova i, cada vegada que es cobri una ordre, se n'obrirà una altra de nova. Segurament és la forma més semblant als sistemes de TPV convencionals.