El mètode de treball TPV s'utilitza per a realitzar una venda directa sense estar associada a una taula. Pot funcionar en Revo XEF com complement del servei complet; és a dir, treballant amb gestió de taules, en algun moment donat podem realitzar una venda directa en la barra.

D'altra banda, també pot configurar-se com a sistema de treball únic. La funcionalitat principal d'aquest sistema és la rapidesa. S'obre una ordre (no pregunta pels comensals), s'afegeixen productes i es cobra al moment.

Com crear una ordre directa (TPV)?

1. Una vegada en el pla de taules, prem sobre el botó TPV.

2. Afegeix productes i cobra l'ordre

3. L'ordre es tancarà i automàticament, s'obrirà una nova.

Consideracions a tenir en compte quan es treballa amb ordres TPV

1. Per defecte, quan es crea una ordre TPV, se selecciona 1 comensal. Però sempre es pot canviar manualment el número dels comensals si ens interessa tenir una estadística més completa. Prem sobre el número que trobes a la dreta de la icona .

2. En els botons principals de l'ordre, apareix la icona de cobrament ràpid en efectiu. D'aquesta manera, no has d'entrar en el mòdul de pagament. Fent així que la gestió de l'ordre sigui encara més ràpida i àgil, sempre que es cobri en efectiu.

3. Des d'accions ràpides , podem trobar l'opció de Imprimir última factura. Opció que no apareix si utilitzem el mètode de treball servei complet.

4. Si en comptes de cobrar i tancar l'ordre, pel motiu que sigui, se surt a la pantalla principal, l'ordre es guardarà i s'haurà d'editar o cobrar més endavant. Les ordres TPV es troben a la sala de Virtual / TPV. Prem sobre el pla de taules i llisca amb el dit cap a la dreta fins a arribar a la sala de més a l'esquerra. El nom que apareixerà serà: POST-Nom d'usuari que va crear l'ordre.

Com configurar el mètode de treball: TPV?

Hi ha algunes empreses que, per la seva manera de funcionar, o bé en algun moment del dia, tal vegada prefereixen treballar només amb TPV; per exemple, un restaurant que al matí dona servei de cafeteria.

Amb REVO pots configurar els teus dispositius amb el sistema de TPV i cobrar al moment als teus clients. Et resultarà molt àgil i ràpid.

1. Accedim al menú de REVO r.

2. Entrem en Preferències.

3. I en Sistema de treball seleccionem TPV.

4. Prem sobre el botó Desa per a confirmar el canvi.

Seguidament, s'obrirà una ordre nova i cada vegada que es cobri una ordre, tornarà a obrir una altra nova. És la manera més semblant als sistemes de TPV convencionals.