Revo és una solució Cloud que funciona amb una Back Office, on es duen a terme totes les tasques de gestió, i una aplicació, que és l’eina que s’utilitza al restaurant.

Quan es realitzi qualsevol tasca de gestió a la Back Office, com ara la creació d’un producte nou o un canvi de preus, heu de sincronitzar l’aplicació per tal d'actualitzar-ne els canvis.

Revo comprova, cada minut més o menys, si s’ha fet un canvi al servei de back office; llavors l’aplicació mostra un símbol , indicant que hi ha una actualització pendent i que es necessita una sincronització per a tots els dispositius.

Per a sincronitzar:

1. Entreu a l'aplicació i aneu al menú

2. Feu clic a Sincronitza

Nota: Si el símbol de sincronitzar no es mostra, però sabeu que la Back Office s'ha actualitzat, podeu fer clic a igualment i els canvis es descarregaran.