Per poder integrar Revo SOLO i Revo InTOUCH, cal afegir la integració. Per fer-ho:

1. Accedim al back-office de Revo SOLO.

2. Ens dirigim a Configuració / INTEGRACIONS.

3. Cliquem a Afegir, cerquem InTOUCH i finalment cliquem a Afegir.

4. Omplim la següent informació:

• Activar: Activem la integració.

• Nom: Nom identificatiu per a la integració.

• Token: Se'ns genera un token automàticament.

• Prova: Desactivem.

• Clau: La clau API obtinguda al back-office de Revo InTOUCH.

• Ometre mòbil: Marquem aquesta opció per no demanar el mòbil als usuaris en registrar-se.

• Amagar botó fidelització: Activem aquesta opció per amagar el botó de fidelització al resum de la comanda.

• Recompenses: Seleccionem des del desplegable el tipus de recompenses que volem utilitzar, o si les volem desactivar.

• Nom dels punts: Personalitzem el nom dels punts acumulats pel client.

• Nom dels crèdits: Personalitzem el nom dels crèdits acumulats pel client.

• Text pagament: Personalitzem el text que es mostra a la pantalla de pagament amb punts.

5. Cliquem Guardar per confirmar els canvis.

JA TENIM LA INTEGRACIÓ REALITZADA!