Aquí explicarem com funciona el formulari de Google per configurar les especificacions del pla de fidelització.

IMPORTANT: Per poder omplir el formulari, és necessari disposar d'un correu electrònic de Google.

1. INFORMACIÓ GENERAL
2. TIPUS DE FIDELITZACIÓ
3. ACUMULACIÓ DE PUNTS
4. TARGETA PERFORADA
5. REGAL DE BENVINGUDA
6. REGAL DE FIDELITZACIÓ

1. INFORMACIÓ GENERAL

Aquí haurem de proporcionar els detalls de la nostra empresa i informació sobre el club de fidelització.

2. TIPUS DE FIDELITZACIÓ

Escollim el tipus de fidelització principal, aquesta serà la base dels nostres programes:

1. Acumulació de punts

Amb aquest sistema de fidelització, els clients acumulen punts en funció de la despesa realitzada al restaurant, on cada euro equival a un punt. Aquests punts es poden utilitzar com a crèdit en futures compres. Podrem definir el percentatge específic d'acumulació que s'aplica a cada compra.

2. Targeta perforada

En aquest sistema de fidelització, cada compra representa una perforació a la targeta. Després d'un nombre específic de compres, el client rep un article gratuït.

3. ACUMULACIÓ DE PUNTS

Haurem d'indicar el percentatge d'acumulació de punts (%).

Per exemple: Un 10% d'acumulació significa que quan un client paga 43 euros, acumularà 4,3 €. En la seva pròxima visita, podrà utilitzar aquesta quantitat per pagar part de la seva compra.

4. TARGETA PERFORADA

En aquest sistema de fidelització, cada compra representa una perforació a la targeta. Després d'un nombre específic de compres, el client rep un article gratuït.

IMPORTANT: En el WalletPass només es veuran el nombre de perforacions, sense imatges.
Si volem poder utilitzar imatges, ens haurem de passar al PLA PLUS.

Configuració de la targeta Perforada amb les següents preguntes:

• Nom: Trieu un nom senzill i comprensible. Per exemple: Targeta de cafè 10+1.

• Nombre de perforacions: Seleccioneu quantes perforacions seran necessàries per aconseguir un producte gratuït. Podem afegir de 6 a 10 perforacions.

• Tipus d'article de la targeta perforada: Disposem de dues opcions: Per producte o per categoria.

• Si seleccionem producte, hem d'introduir l'ID del producte. Podem obtenir l'ID si col·loquem el cursor sobre el producte que ens interessi al back office de Revo XEF, ens apareixerà a la cantonada inferior esquerra.

• Si seleccionem categoria, hem d'introduir l'ID de la categoria. Podem obtenir l'ID si col·loquem el cursor sobre la categoria que ens interessi al back office de Revo XEF, ens apareixerà a la cantonada inferior esquerra.

5. REGAL DE BENVINGUDA

En aquest apartat podrem configurar el regal de benvinguda per obsequiar els clients a l'hora de registrar-se. Aquest apartat és opcional, si no volem donar un regal de benvinguda simplement prenem Següent.

6. REGAL DE FIDELITZACIÓ

En aquest apartat podrem configurar un regal de fidelització, per exemple, donar al client un obsequi pel seu aniversari. Aquest apartat és opcional, simplement prenem Següent per continuar amb el formulari.