DESCRIPCIÓ
PREU
CONFIGURACIÓ
INVENTARI

Un producte és l'article que vens als teus clients al punt de venda.

Els productes s'organitzen per grups i categories per tenir una estructura àgil tant al back-office com a l'app. Pots definir una varietat de detalls i objectes relacionats per crear una solució personalitzada que s'adapti millor a la teva empresa.

Quan entres en una categoria, veuràs una pantalla amb tots els productes que la componen. Aquí trobes la següent informació:

• Desar ordre: Un cop canvies l'ordre dels productes, has de prémer aquest botó per desar el canvi.

• Modificadors opcionals: Pots afegir modificadors opcionals per a aquesta categoria. Aprèn més aquí.

• Afegir ràpid: Des d'aquí pots afegir un producte ràpidament, introduint el nom i el preu.

• + Nou: Menú per afegir nous productes, contenidors, productes amb diferents formats de venda, etc.

• Cercador: Busca productes al teu compte.

• Accions: En seleccionar un o diversos productes pots:

• Duplicar: Introdueix un nom i selecciona la categoria de destinació. Més detalls aquí.
    • Moure: Selecciona la categoria de destinació. Més detalls aquí.
    • Convertir en format de venda: Converteix un producte normal a un amb format de venda.
    • Activar estoc: Activa l'estoc de múltiples productes sense entrar a cadascun.
    • Cercar imatge: Assigna automàticament una imatge a productes sense imatge.
    • Preus amb operacions: Fes operacions de suma, resta, etc., als preus.
    • Eliminar: Elimina múltiples productes.

• : Selecciona múltiples productes.

• : Canvia l'ordre dels productes arrossegant-los amunt o avall. Recorda prémer desar ordre quan acabis.

• : Afegeix una imatge al producte.

• : Desactiva un producte prement , perquè no sigui visible a l'app. Per tornar a activar-lo, prem la .

• Nom: Prement sobre el nom del producte, pots entrar i editar la seva configuració.
    Prem sobre el camp Nom perquè s'ordenin els productes alfabèticament, prem Desar ordre perquè es mantingui el canvi.

• Preu: Mostra el preu del producte.

• Categoria de modificador: Indica si el producte té un modificador assignat, en negreta si està assignat al producte i en gris si està assignat a la categoria.

• Grup de modificador: Indica si el producte té un grup de modificadors assignat, en negreta si està assignat al producte i en gris si està assignat a la categoria.

• Impressora: Indica si el producte té una impressora assignada, en negreta si està assignada al producte i en gris si està assignada a la categoria o grup (^categoria/^^grup).

• Grup d'impressores: Indica si el producte té un grup d'impressores assignat, en negreta si està assignat al producte i en gris si està assignat a la categoria o grup (^categoria/^^grup).

• Impost: Indica si el producte té un impost assignat, en negreta si està assignat al producte i en gris si està assignat a la categoria o grup (^categoria/^^grup).

• : Edita el producte.

• : Elimina el producte si no té vendes associades.

Si vols deixar de vendre el producte temporalment, és més senzill desactivar-lo.

COM AFEGIR UN PRODUCTE NOU

Pots crear productes fàcilment. Un cop a la categoria, a la cantonada superior dreta hi ha el botó + Nou, selecciona Producte.

Llavors, veuràs la següent pantalla amb diferents pestanyes:

DESCRIPCIÓ:

• Actiu: Si l'actives , el producte serà visible a l'app. Si el desactives, estarà ocult.

Útil per a productes nous encara no a la venda o de temporada.

• Nom: Posa-li un nom al producte, usat a l'app i la factura.

• Descripció a la impressió: Modifica el nom als tiquets de comanda, evitant noms llargs.

• Nom del botó: Mostra un nom diferent a l'app.

• Descripció: Descriu ingredients o notes. Visible en prémer sobre el producte amb dos dits a l'app.

• Grup General: Per defecte, s'aplica la configuració de la categoria o grup.

Crea'n un de nou prement . Més informació aquí.

• Codi de barres: Útil per a l'inventari.

• Atributs: Afegeix atributs, com "Envàs requereix retorn" en el cas d'una ampolla de cervesa. Aquests atributs es poden veure en alguns llistats.

• Al·lèrgens: Marca fàcilment els al·lèrgens, visibles en prémer sobre el producte amb dos dits a l'app.

PREU:

• Preu per pes: Trieu:

• No: No feu servir el pes.

• Sí, amb extres proporcionals: Els extres es calculen de forma proporcional al pes.
      La fórmula és: (Preu del Producte x Pes del Producte) + (Preu del Modificador x Pes del Producte).
      Per exemple: Un Llagostí a 10 € / KG amb un modificador "Salsa de tòfona" amb un suplement de 2 €.
      Resultat: (10 x 0,75 KG) + (2 x 0,75 KG) = 9 €

• Sí, amb extres separats:
      A PARTIR DE LA VERSIÓ 4.4 DE L'APP
      Afegeix el preu del modificador separat del preu del pes.
      La fórmula és: (Preu del Producte x Pes del Producte) + Preu del Modificador.
      Per exemple: Un Llagostí a 10 € / KG amb un modificador "Salsa de tòfona" amb un suplement de 2 €.
      Resultat: (10 x 0,75 KG) + 2 = 9,5 €

• Preu: Afegiu el preu de venda. Inclou els impostos per defecte.

• Preu de cost: Afegiu el preu sense impostos per calcular el marge de venda.

• Impost: Trieu un impost per a aquest producte.

Si ja està seleccionat a la categoria o grup, no cal fer-ho aquí de nou. Però si ho feu, funcionarà igualment.

• Taxes: Aquí podeu afegir diferents tarifes amb import. S'han de crear prèviament. Més informació aquí.

CONFIGURACIÓ:

• Element obert: Si actives aquesta opció, podràs editar el nom i el preu d'aquest producte a l'aplicació.

No és recomanable activar aquesta opció en tots els productes, ja que podria afectar les estadístiques als informes. Una manera d'evitar-ho seria creant un sol producte amb aquesta opció activada, per exemple, "Vàries".

• Temps d'elaboració (segons): Introdueix el temps necessari per elaborar aquest producte i tenir un millor control a KDS.

• Categoria de modificadors: Associa un modificador a aquest producte. En prémer sobre el producte, apareixerà el modificador.

Pots crear-ne un de nou prement . Més informació aquí.

• Grup de modificadors: Associa un grup de modificadors (més d'un) a aquest producte. En prémer sobre el producte, apareixerà el grup de modificadors.

Pots crear-ne un de nou prement . Més informació aquí.

• Ordre de plat: Associa un ordre de plat per defecte. D'aquesta manera, en prémer sobre el producte a l'aplicació, s'assignarà automàticament l'ordre de plat, agilitzant la comanda. Recomanat per a begudes i postres.

Pots crear-ne un de nou prement . Més informació aquí.

• Impressora: Configura la impressora on s'imprimiran els tiquets de comanda per a aquest producte. Primerament, has de configurar les impressores a la teva empresa.

Pots crear-ne una de nova prement . Més informació aquí.

• Grup d'impressores: Si vols imprimir els tiquets de comanda en diverses impressores alhora, configura un grup d'impressores.

Pots crear-ne un de nou prement . Més informació aquí.

• Quantitat mínima: Estableix la quantitat mínima requerida per afegir el producte a la comanda.

INVENTARI:

• Inventari: Activa aquesta opció per gestionar l'inventari d'aquest producte. Un cop activat, veuràs les següents opcions.

• Unitat: Selecciona la unitat de gestió per a aquest producte.

És important que les unitats siguin iguals al producte, a l'armari i al mòdul de compres.

• Preu de cost mitjà: Activa aquesta opció perquè REVO calculi el preu de cost mitjà si fas servir el mòdul de compres.

• (x) Productes l'utilitzen com a escandall: Indica si aquest producte forma part de l'escandall d'altres productes.

• Mostrar estoc a l'aplicació: Si actives aquesta opció, es mostrarà una icona amb les unitats restants a l'aplicació. Veuràs com disminueix l'estoc a mesura que venguis productes.

• Inventari (x): Afegeix les unitats d'estoc al teu inventari per a aquest producte.

• Escandallo (x): Afegeix els ingredients d'aquest producte.

• Proveïdors (x): Afegeix el proveïdor o proveïdors d'aquest producte.

• Al final, veuràs l'armari, l'inventari i l'alerta d'inventari del producte.

Aprèn com gestionar el teu inventari de forma correcta des d'aquí.

Recorda GUARDAR per aplicar els canvis.

Als següents enllaços trobaràs més informació sobre: