Els magatzems són essencials per gestionar l'inventari dels teus productes. Per defecte, ja hi ha un magatzem creat, però cal associar-lo a un caixer per descomptar les unitats de l'estoc dels teus productes.

Per fer-ho, anem a Caixers, seleccionem el botó de editar i associem el magatzem. Després, premem sobre Desar per aplicar els canvis. Pots obtenir més informació aquí.

A la secció de MAGATZEMS es poden realitzar diferents gestions:

1. +Nou: Creem més magatzems. Depenent del negoci, pot ser útil treballar amb més d'un magatzem per gestionar millor l'inventari.

• Nom: Introduïm un nom identificatiu.

• Inventari cec: Amb aquesta opció activada, en fer l'inventari, no es mostra en cap moment les unitats existents. La idea és que l'empleat faci l'inventari sense tenir aquesta dada.

• Aprovar inventari automàticament: Amb aquesta opció activada, les unitats introduïdes a Revo STOCK s'actualitzaran immediatament als productes un cop premem sobre per confirmar els canvis.
    Amb aquesta opció desactivada, els inventaris quedaran com a pendents al llistat de Inventaris i manualment podrem aprovar-los o rebutjar-los segons les nostres necessitats.

2. Moviment d'Estoc: Utilitzem aquest botó per afegir, moure o fer inventari d'un sol producte.

3. Reposar: Premem sobre per reposar tots els productes que estiguin per sota de l'alerta per defecte o bé que estiguin en negatiu.

Aquesta opció només està disponible quan hi ha més d'un magatzem.

4. Editar: Premem sobre per editar el magatzem.

5. Esborrar: Premem sobre per eliminar un magatzem.

IMPORTANT: Per poder eliminar el magatzem, primer caldrà retirar els productes que hi hagi dins.