1. COM COMBINAR PRODUCTES
2. ASSOCIAR ELS COMBINATS AMB PRODUCTES AMB FORMAT DE VENDA
3. VISUALITZACIÓ DELS COMBINATS A L'APP

Els combinats són els productes que utilitzem per vendre conjuntament amb un producte amb format de venda. Per exemple, tenim una beguda alcohòlica (Vodka) que venem junts amb un refresc.

Per poder unir aquests dos productes, ho fem amb els combinats associats a un producte amb format de venda.

Normalment, s'utilitzen com a combinats refrescs, sucs, begudes energètiques i tòniques.

1. COM COMBINAR PRODUCTES

1. Accedim al back-office.

2. Seleccionem Catàleg / COMBINATS.

3. Prenem el botó +Nou situat a la part superior dreta de la pantalla.

• Nom: Indiquem un nom.

4. Prenem sobre Guardar per confirmar.

5. A la columna Productes, prenem en les --, seleccionem des del desplegable el producte, li afegim el suplement del preu i prenem en Afegir.

2. ASSOCIAR ELS COMBINATS AMB PRODUCTES AMB FORMAT DE VENDA

Un cop tenim els combinats creats i amb tots els productes afegits, hem d'associar-los a un o diversos productes amb format de venda.

1. Anem a un producte amb format de venda.

2. Prenem a la pestanya de preus.

3. Entrem en formats de venda.

4. Associem els combinats en un format de venda i seguidament desem.

3. VISUALITZACIÓ DELS COMBINATS A L'APP

A la imatge inferior, podem veure com seleccionat el producte Vodka, ens pregunta pel format de venda (amb gel, combinat, didalet, ampolla).

En seleccionar Combinat, ens apareix la pantalla dels combinats per poder seleccionar un refresc. Per exemple, seleccionem Coca-Cola. D'aquesta manera, s'afegirà a la comanda un Vodka amb Coca-Cola.