En la secció Configuració / TICKETS podem configurar i adaptar la factura a les nostres necessitats de negoci. Podem afegir camps, modificar informació i fins i tot eliminar aquells que no vulguem que apareguin. A més, prement sobre els camps podem canviar la mida de la lletra i altres opcions d'edició de text.

Tota la informació fiscal s'afegeix automàticament i s'obté de les dades introduïdes a la secció Negoci i explicat a l'article.

EL TEU LOGO             → Logo

Revo Systems S.L.
                            B123456789
                        Arquitecte Oms, 2
                            {Eslogan}
                         08241 Manresa
                                                    → Separador buit
                {Usuari}                            → Valor
                Factura simplificada:    {factura}

---------------------------------   → Separador
                1 Xips            	1.05     1.05
                2 Cafès           	1.25     2.50
                    - amb gel       0.10     0.20
                1 Menú              9.00     9.00
                 * Filet            1.25     1.25
                   - Amb patates    0.50     0.50
                 * Cafè             1.25     1.25
                2 Cerveses          1.25     2.50
                =================================   → Separador doble
                Suma                        18,25
                Descompte                   00.00
                Subtotal                    16,59
                Impost 10% (1,66)           1,66
                Total                       18,25
                ---------------------------------
                Forma de pagament
                Targeta:     5,00
                Efectiu:   15,00 / Canvi: 1,75
                Tipus:        2,00
                ---------------------------------

{número de factura}
                     Gràcies per la seva visita       → Text
                            {web}

Nota: Tots els camps es poden moure simplement arrossegant-los de dalt cap avall. A continuació, guardar.

Es poden afegir els següents camps:

• Logo: Afegeix el logo si l'has eliminat anteriorment.

• Separador: Afegeix un separador simple: ---------------------------------

• Separador doble: Afegeix un separador doble: ============================

• Separador buit: Afegeix un separador buit. Utilitza'l per afegir espais en blanc entre línies.

• Separador de tall parcial: Afegeix un tall parcial al tiquet. D'aquesta manera, la impressora tallarà parcialment el tiquet.

Nota: Només les impressores Star.

• Text: Afegeix un camp de text per escriure el text que vulguis.

• Valor: Afegeix aquest camp i després selecciona de la llista el valor que vols que aparegui a la factura. Aquests valors s'obtenen una vegada més de la informació introduïda a Empresa. Pots identificar aquests camps amb els caràcters {}.

• Valor doble: Afegeix aquest camp doble i després selecciona de la llista de valors els que vols que apareguin a la factura. Aquests valors s'obtenen una vegada més de la informació introduïda a Empresa. Pots identificar aquests camps amb els caràcters {}.

• Total de segona moneda: Si utilitzes multidivisa, afegeix aquest camp perquè aparegui a la factura el total de la moneda secundària.

IMPORTANT: Al final de la pàgina tenim el botó tornar a l'original que ens torna al format per defecte de la factura. Aquest botó borra tots els canvis realitzats.

OPCIONS:

AMAGAR MODIFICADORS A 0

Per defecte, els modificadors que no tenen suplement de preu no apareixen a la factura. Si volem que es mostrin, des de l'editor

de factura es pot activar aquesta opció. Premem al i es mostraran:

PUC AFEGIR UN CODI DE BARRES O UN CODI QR A LES MEVES FACTURES?

La resposta és Sí!, i es pot fer molt fàcilment. Anem a veure un exemple de com afegir un codi QR redirigit al teu lloc web o xarxes socials:

1. Afegeix l'URL del teu lloc web o xarxa social (Facebook, Instagram, etc.) a Empresa.
2. Ves a tickets.
3. Al final de la factura, afegeix un camp valor des del botó Afegir Línia.
4. Selecciona de la llista web.
5. A continuació, prem sobre la icona de codi de barris fins que es mostri un codi QR.
6. Finalment, prem sobre la icona de desar perquè es guardin els canvis realitzats.