1. CREAR UN MAGATZEM AL BACK-OFFICE
2. AFEGIR O REALITZAR INVENTARI
3. MOVIMENT D'ESTOC
4. INVENTARIS

Els magatzems s'utilitzen per a la gestió d'estoc dels nostres productes per mantenir un control sobre el nostre inventari. És possible crear diferents magatzems i moure productes d'un a un altre utilitzant moviments d'estoc.

1. CREAR UN MAGATZEM AL BACK-OFFICE

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Piquem Productes / MAGATZEMS.

3. Piquem sobre el botó +Nou.

• Nom: Introduïm un nom.

• Inventari cec: Activar per tenir inventari cec. Això significa que en realitzar l'inventari, no es proporciona en cap moment la informació sobre les unitats existents. La finalitat és que l'empleat faci l'inventari sense tenir aquesta dada.

• Aprovar inventari automàticament: Amb aquesta opció activada, les unitats introduïdes a Revo STOCK s'actualitzaran immediatament als productes un cop premem sobre per confirmar els canvis.
    Amb aquesta opció desactivada, els inventaris quedaran com a pendents al llistat d'Inventaris i manualment podrem aprovar-los o rebutjar-los depenent de les nostres necessitats.

4. Piquem Guardar per confirmar.

2. AFEGIR O REALITZAR INVENTARI

Per afegir o realitzar inventari, el procés és el mateix.

1. Per a això piquem sobre Moviment d'estoc.

2. Omplim la següent informació:

• Escull una acció: Des del desplegable escollim quina opció realitzar, si volem afegir productes, seleccionem Afegir o si volem fer inventari, seleccionem Inventari.

• Des de: Seleccionem el magatzem.

• Producte: Seleccionem des del desplegable el producte.

• Quantitat: Introduïm la quantitat a transferir.

2. Piquem Guardar per realitzar el moviment.

3. MOVIMENT D'ESTOC

Si tenim més d'un magatzem, és possible moure o inventariar els nostres productes d'un magatzem a un altre.

1. Per fer-ho, fem clic sobre Moviment d'estoc.

2. Omplim la següent informació:

• Escull una acció: Des del desplegable escollim quina opció realitzar. En aquest cas Moure.

• Des de: Seleccionem el magatzem d'origen.

• A: Seleccionem el magatzem final.

• Producte: Seleccionem des del desplegable el producte.

• Quantitat: Introduïm la quantitat a transferir.

2. Piquem Guardar per realitzar el moviment.

4. INVENTARIS

En aquest llistat trobareu l'estat dels inventaris realitzats des de Revo STOCK.

Si no tenim activada l'opció aprovar inventari automàticament als magatzems, en fer inventari des de Revo STOCK es crearà l'entrada i haurem d'aprovar-la.

Per fer-ho, premerem sobre el per accedir a la fitxa dels productes.

Si és correcte, premerem sobre Aprovar, mentre que si és erroni sobre Rebutjar.

Si hi ha alguna quantitat en la qual ens hàgim equivocat, podem editar-la afegint la nova quantitat, premem sobre Guardar i finalment, aprovem l'inventari.