REVO és una solució Cloud que compta amb un back-office per dur a terme tasques de gestió i una app per al punt de venda.

Quan fas canvis al back-office, com ara crear un producte nou o modificar preus, has de sincronitzar des de l'app per actualitzar aquests canvis.

Aproximadament cada minut, REVO revisa si hi ha canvis al back-office. Si n'hi ha algun, veuràs un símbol a l'app, indicant-te que necessites sincronitzar als teus dispositius.

Per sincronitzar:

1. Obre el menú r a l'app.

2. Selecciona Sincronitzar.

Si no veus el símbol de sincronització però saps que s'han fet canvis al back-office, pots igualment prémer per descarregar els canvis.